Håndklevarmeren Treet – en moderne klassiker

Vi forbinder allikevel sjelden badet med myke organiske former, dette til tross for at våre hjem det siste tiåret er mere inspirert av naturens elementer. Nå mere enn noen gang. Hos Smedbo resulterte naturens inspirasjon i 2012 til det produktet vi i dag kaller Treet.
Två handdukar hänger på Smedbo handdukstork trädet FX710 i mattvit

Treet er en elektrisk vegghengt håndkletørker  som inngår i serien DRY. Produktet er unikt i sitt slag og på sin måte å kombinere de klassisk stramme, stilistiske baderomselementene med de organiske formene fra naturen. Kombinasjonen gir et unikt produkt når det gjelder design og funksjonalitet – et kunstverk og en håndkletørker.

hängare ovandel till handduksvärmaren trädet i mattsvart FB710

I dag finnes treet i fire utførelser. FK710, originalen er produsert i polert rustfritt stål. Modellen er hele 1720 mm og strekker seg mot taket med sin rette sirkulære stamme. Stammen forgrener seg både på midten og toppen, noe som gir totalt 4 opphengskroker. I dag er treet også tilgjengelig i en mattsort finish FB710. Også en kortere variant av originalen er nå tilgjengelig, FK711, som er 900 mm. Det fjerde treet FK716, har ytterligere en forgreining som innebærer at den har fem opphengskroker. Denne modellen kommer i en mere «moderne» utførelse da denne har stamme og grener i rett og kvadratisk design. På det viset gir FK716 et mere stramt og kantete uttrykk.

I all tid om det gjelder 1967 eller 2020 har Smedbo sett det som selvsagt at design og vakkert interiør tilhører badet. Vi starter og avslutter hver dag på baderommet, derfor bør badet være et rom for trivsel og glede. På Smedbo fortsetter vi derfor å dyrke ny mark, og hvem vet, kanskje vokser det opp flere trær i fremtiden… Da nærmer vi oss en liten skog! Se alle våre DRY-produkter

 • Sommerinspirasjon til badet

  Sommeren er endelig her! Noe som betyr solfylte dager, varme, glede og avslapning. Fantastiske følelser som vanligvis får oss til å føle oss bedre. Vi i Smedbo ønsker å hjelpe deg å oppleve disse følelsene oftere og gjøre dem til en del av hverdagen din.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • Mattsort i vått og tørt

  Vi starter og avslutter hver dag på badet, derfor føles det naturlig at badet er like estetisk som boligens øvrige rom. Mattsorte detaljer var i starten en trend, men har nå blitt standarden i innredningsverden og på badet.
 • LIVING – Smedbo® lanserer en elegant baderomsserie med fokus på sikkerhet og fleksibilitet

  I Europa har vi en stadig økende populasjon med mennesker over 60 år. Det er en veldig aktiv gruppe med god helse og stor interesse for interiør og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi utviklet vårt nye LIVING care concept var det vårt mål å kunne tilby ulike hjelpemidler på badet som tilfredsstiller disse behovene.