Sommerinspirasjon til badet

Sommeren er endelig her! Noe som betyr solfylte dager, varme, glede og avslapning. Fantastiske følelser som vanligvis får oss til å føle oss bedre. Vi i Smedbo ønsker å hjelpe deg å oppleve disse følelsene oftere og gjøre dem til en del av hverdagen din.

Sommerfølelser ute og inne

For mange er badet et av de viktigste rommene i hjemmet. Nå som det er sommer ønsker vi å ta med sommerfølelsen inn på badet. Kanskje har du et sommerhus som må settes i stand etter en lang vinter eller du ønsker å bytte ut detaljene på badet hjemme. Gjennom enkle midler kan du gi nytt liv til badet ditt basert på årstiden.

Vår baderomsserie Villa har sin inspirasjon og design fra århundreskiftet. Detaljene i produktene bidrar til en varm og harmonisk følelse. Passer perfekt sammen med sommerhusets personlige sjarm eller for å skape unik karakter i et mer minimalistisk bad. Vi ønsker at vår baderomsserie skal gi deg muligheten til å sette ditt personlige preg på badet og at du skal få en fantastisk opplevelse hver dag.

Våre beste sommertips!

Små detaljer utgjør ofte den største forskjellen. Ta del i våre beste tips om hvordan vi kan gå frem for å lage et bad som føles lyst, fredelig og sommerlig.

Fargerike detaljer
Farger har ulike effekter på humøret og velværet vårt. Å legge til detaljer med farge på badet kan få oss til å føle oss mer motiverte og inspirerte. Gult er en positiv og glad farge, og rosa oppleves som myk og rolig, to forslag til farger som gir oss sommerfølelse.

Naturelementer
Naturelementer gir en avslappet og harmonisk følelse på badet. Gode tips til andre naturmaterialer enn planter, er bambusmatter, små tredetaljer, rottingkurver, trekrakker eller steiner. På denne måten kan du skape et mer levende og lunt inntrykk på badet.

Lett og luftig
Utnytt det naturlige lyset på badet for å skape en åpen og innbydende følelse. Husk å ikke plassere store planter, vaser eller andre gjenstander foran vinduet som reduserer naturlig lys. Har du ikke vindu på badet, er det viktig å jobbe med lyse farger slik at rommet ikke føles lukket. Både når det gjelder fliser, innredning og detaljer som håndklær, såpedispensere og kroker.

Lyse farger sammen med en grønn plante og en myk kurv gjør at rommet føles varmt og innbydende. Et harmonisk sted å gjøre seg klar for dagen og kvelden.

Fargerike detaljer på badet gir glede og karakter. Viktig å tenke på ved bruk av detaljer i farger er å balansere med et nøytralt miljø slik at rommet ikke oppleves som rotete.

Å kjenne solstrålene varme og skinne inn på badet er en herlig følelse. Ved å bruke ulike lyskilder, kan du få badet til å føles større og mer harmonisk.