ICE by Smedbo i ny form

Smedbo har lansert seks nye artikler med ny fasong i serien ICE by Smedbo. De utvalgte produktene har fått en karakteristisk form av en kube med mykt avrundede hjørner. Formen går igjen både i forkrommet messing- og porselensdetaljer og gir produktene en stilig eleganse.

Nye ICE Soft Cube er designet av Smedbo’s egne produktutviklere med fokus på å løfte møtet mellom metall og porselen i ett grafisk rent uttrykk. Produktene passer perfekt i det moderne baderommet, der formen gjentas i såvel vasken som badekaret og speilet.

Med ICE Soft Cube presenteres også en ny type produkter til Smedbo’s produktportefølje. En såpedispenser for veggmontering med pumpe i et stilig etthåndsgrep, OK461P. Dessuten er porselensdetaljene til samtlige produkter håndlagde, noe som gjør hver del unik.

ICE Soft Cube er å finne hos din lokale Smedboforhandler.

 • Mattsort i vått og tørt

  Vi starter og avslutter hver dag på badet, derfor føles det naturlig at badet er like estetisk som boligens øvrige rom. Mattsorte detaljer var i starten en trend, men har nå blitt standarden i innredningsverden og på badet.
 • LIVING – Smedbo® lanserer en elegant baderomsserie med fokus på sikkerhet og fleksibilitet

  I Europa har vi en stadig økende populasjon med mennesker over 60 år. Det er en veldig aktiv gruppe med god helse og stor interesse for interiør og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi utviklet vårt nye LIVING care concept var det vårt mål å kunne tilby ulike hjelpemidler på badet som tilfredsstiller disse behovene.
 • Kunglig hovleverantör sedan 1986

  Smedbo utnämndes år 1986 av Konung Carl XVI till kungliga hovleverantörer. Därför är det med stolthet som vi meddelar att vi är med i Hovleverantörsboken. Boken är en rikt illustrerad skildring av modernt svenskt näringsliv.
 • Stikk ut eller bland inn med HOUSE i matt hvit

  HOUSE-serien er en av våre mest populære og vellykkede serier gjennom tidene, og den har prydet bad over hele verden. I 2018 ble HOUSE lansert i matt sort, og helt siden den sorte badetrenden tok av, har en mykere motsatt trend boblet under overflaten. I høst utvider Smedbo sitt sortiment med totalt 17 artikler i en matt hvit farge.