ICE by Smedbo i ny form

Smedbo har lansert seks nye artikler med ny fasong i serien ICE by Smedbo. De utvalgte produktene har fått en karakteristisk form av en kube med mykt avrundede hjørner. Formen går igjen både i forkrommet messing- og porselensdetaljer og gir produktene en stilig eleganse.

Nye ICE Soft Cube er designet av Smedbo’s egne produktutviklere med fokus på å løfte møtet mellom metall og porselen i ett grafisk rent uttrykk. Produktene passer perfekt i det moderne baderommet, der formen gjentas i såvel vasken som badekaret og speilet.

Med ICE Soft Cube presenteres også en ny type produkter til Smedbo’s produktportefølje. En såpedispenser for veggmontering med pumpe i et stilig etthåndsgrep, OK461P. Dessuten er porselensdetaljene til samtlige produkter håndlagde, noe som gjør hver del unik.

ICE Soft Cube er å finne hos din lokale Smedboforhandler.

 • Sommerinspirasjon til badet

  Sommeren er endelig her! Noe som betyr solfylte dager, varme, glede og avslapning. Fantastiske følelser som vanligvis får oss til å føle oss bedre. Vi i Smedbo ønsker å hjelpe deg å oppleve disse følelsene oftere og gjøre dem til en del av hverdagen din.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • Mattsort i vått og tørt

  Vi starter og avslutter hver dag på badet, derfor føles det naturlig at badet er like estetisk som boligens øvrige rom. Mattsorte detaljer var i starten en trend, men har nå blitt standarden i innredningsverden og på badet.
 • LIVING – Smedbo® lanserer en elegant baderomsserie med fokus på sikkerhet og fleksibilitet

  I Europa har vi en stadig økende populasjon med mennesker over 60 år. Det er en veldig aktiv gruppe med god helse og stor interesse for interiør og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi utviklet vårt nye LIVING care concept var det vårt mål å kunne tilby ulike hjelpemidler på badet som tilfredsstiller disse behovene.