LIVING – Smedbo® lanserer en elegant baderomsserie med fokus på sikkerhet og fleksibilitet

I Europa har vi en stadig økende populasjon med mennesker over 60 år. Det er en veldig aktiv gruppe med god helse og stor interesse for interiør og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi utviklet vårt nye LIVING care concept var det vårt mål å kunne tilby ulike hjelpemidler på badet som tilfredsstiller disse behovene.
Smedbo badkarshandtag upphängt som stöd ovanför badkar

LIVING serien har blitt utvidet med et nytt modulsystem – LIVING care concept. LIVING care concept er en elegant baderomsserie som fokuserer på sikkerhet og fleksibilitet, og gjør badet tilgjengelig og trygt for alle aldersgrupper og behov.

LIVING care concept er en serie bestående av modulsystemer klart til bruk, og en rekke moduler som kan monteres sammen for skreddersydde løsninger. Sammen tilbyr de ferdige og frittstående modulene et tilnærmet ubegrenset antall løsninger for behov og tilgjengelighet. LIVING care concept forbedrer forholdene og behovene i alle typer baderom.

Smedbos stödhandtag uppsatta i en kombination i duschutrymme

Grab bar solutions består av syv ulike modul systemer. Disse er tilpasset og klar-til-bruk. Grab bar parts består av syv frittstående deler som kan bygges sammen i et fleksibelt modul system. De frittstående delene kan også bygges sammen med et eksisterende modulsystem ved å bytte ut deler og tilpasse etter behov. Alle produktene er testet og godkjent opptil 150 kg. Testet ihht SS-ISO 17966:2016, 23.7.3 Tester utført av RISE (Research institute of Sweden).

Lina Blomqvist, Produktutvikler hos Smedbo beskriver når det gjelder formspråk, Living støttehåndtak har sin opprinnelse i baderomsserien AIR. Med tanke på at AIR er en av våre elegante serier, falt det naturlig å fortsette arbeidet med det uttrykket.

 

– Det er noe vakkert med modul systemer og modulær tenking. Det brukes ofte til å gjøre ting mere effektive, og ved å kombinere noen få artikler oppnå noe større. Det er også noe lekent ved det som åpner for kreativitet og minnene om barndommens Lego. Det er fleksibelt, intet er umulig sier Lina Blomqvist.

 

LIVING care concept har fokus på funksjonalitet, i tillegg er designet elegant og klassisk. LIVING kan lekkert kombineres med baderomstilbehør fra seriene AIR, SIDELINE og OUTLINE for å skape et bad med et komplett interiør.

Hvis du vil lese mer om LIVING care concept, kan du ta en nærmere titt på samlingssiden vår for serien:

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Vårens nye produkter fra Smedbo

  Vi i Smedbo er glade for å kunngjøre lanseringen av våre nyeste produkter, med skandinavisk design og funksjonalitet. Denne lanseringen inkluderer en rekke artikler designet for å forbedre komforten og estetikken i alle baderomsrom. Den nye kolleksjonen inkluderer papirkurver, håndkletørkere, dusjstoler og mer, alt som viser Smedbos forpliktelse til innovasjon, stil og holdbarhet.
 • Sommerinspirasjon til badet

  Sommeren er endelig her! Noe som betyr solfylte dager, varme, glede og avslapning. Fantastiske følelser som vanligvis får oss til å føle oss bedre. Vi i Smedbo ønsker å hjelpe deg å oppleve disse følelsene oftere og gjøre dem til en del av hverdagen din.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.