Mattsort i vått og tørt

Vi starter og avslutter hver dag på badet, derfor føles det naturlig at badet er like estetisk som boligens øvrige rom. Mattsorte detaljer var i starten en trend, men har nå blitt standarden i innredningsverden og på badet.

Mattsorte detaljer

Mattsorte HOUSE Black er en av Norges mest solgte baderomsserier. Etter mye spørsmål om ytterligere en mattsort serie i vårt sortiment introduserer vi HOME Black.
HOME finnes fra før i forkrommet og mattbørstet overflate. HOME skiller seg ut med sin runde bakplate som gir serien et mykt og følsomt uttrykk i motsetning til HOUSE som har en kvadratisk bakplate.

greige badrum med mattsvarta detaljer från badrumsserien Home

17 artikler

HOME utvides med 17 artikler i mattsort farge, med en slitesterk og varig kjerne av messing sammen med detaljer i porselen. Med sine myke former og sitt skandinaviske uttrykk passer HOME perfekt i sitt nye mattsorte design. Se nærmere på HOME i mattsort!

 

 

 • Mattsort i vått og tørt

  Vi starter og avslutter hver dag på badet, derfor føles det naturlig at badet er like estetisk som boligens øvrige rom. Mattsorte detaljer var i starten en trend, men har nå blitt standarden i innredningsverden og på badet.
 • LIVING – Smedbo® lanserer en elegant baderomsserie med fokus på sikkerhet og fleksibilitet

  I Europa har vi en stadig økende populasjon med mennesker over 60 år. Det er en veldig aktiv gruppe med god helse og stor interesse for interiør og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi utviklet vårt nye LIVING care concept var det vårt mål å kunne tilby ulike hjelpemidler på badet som tilfredsstiller disse behovene.
 • Kunglig hovleverantör sedan 1986

  Smedbo utnämndes år 1986 av Konung Carl XVI till kungliga hovleverantörer. Därför är det med stolthet som vi meddelar att vi är med i Hovleverantörsboken. Boken är en rikt illustrerad skildring av modernt svenskt näringsliv.
 • Stikk ut eller bland inn med HOUSE i matt hvit

  HOUSE-serien er en av våre mest populære og vellykkede serier gjennom tidene, og den har prydet bad over hele verden. I 2018 ble HOUSE lansert i matt sort, og helt siden den sorte badetrenden tok av, har en mykere motsatt trend boblet under overflaten. I høst utvider Smedbo sitt sortiment med totalt 17 artikler i en matt hvit farge.