Smedbo lanserer den nye sorte

Nå lanserer vi en ny utgave av den populære serien HOUSE fra SMEDBO. Denne gang har produktene fått en herlig mattsort overflate som fremhever de myke, rene detaljene i HOUSE-seriens klassiske skandinaviske design.
Forskjellen ligger i detaljene

I det siste har sorte detaljer blitt mere synlig i interiørmagasin, butikker og våre hjem. Den sorte trenden ser ikke ut til å avta, men derimot fortsette å vokse. Vi på SMEDBO synes at badet skal få være med på denne trenden og lanserer derfor en elegant mattsort versjon av baderomsserien HOUSE. HOUSE er en av våre mest populære og fremgangsrike serier gjennom tidene, og den har fått pryde baderom i hele verden.

 

I den nye sorte HOUSE-serien finnes kroker, håndklering, håndklestang, toalettpapirholder, og reserverullholder i en elegant matt finish. Tannglass, såpekopp, såpedispenser og holderen for toalettbørsten kombinerer det sorte med vakker hvit porselen. På smedbo.no kan du se hele vår nye sorte HOUSE-serie og en mengde baderomstilbehør som hjelper deg med å sette et personlig preg på badet

 • Sommerinspirasjon til badet

  Sommeren er endelig her! Noe som betyr solfylte dager, varme, glede og avslapning. Fantastiske følelser som vanligvis får oss til å føle oss bedre. Vi i Smedbo ønsker å hjelpe deg å oppleve disse følelsene oftere og gjøre dem til en del av hverdagen din.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • Mattsort i vått og tørt

  Vi starter og avslutter hver dag på badet, derfor føles det naturlig at badet er like estetisk som boligens øvrige rom. Mattsorte detaljer var i starten en trend, men har nå blitt standarden i innredningsverden og på badet.
 • LIVING – Smedbo® lanserer en elegant baderomsserie med fokus på sikkerhet og fleksibilitet

  I Europa har vi en stadig økende populasjon med mennesker over 60 år. Det er en veldig aktiv gruppe med god helse og stor interesse for interiør og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi utviklet vårt nye LIVING care concept var det vårt mål å kunne tilby ulike hjelpemidler på badet som tilfredsstiller disse behovene.