Smedbo lanserer den nye sorte

Nå lanserer vi en ny utgave av den populære serien HOUSE fra SMEDBO. Denne gang har produktene fått en herlig mattsort overflate som fremhever de myke, rene detaljene i HOUSE-seriens klassiske skandinaviske design.
Forskjellen ligger i detaljene

I det siste har sorte detaljer blitt mere synlig i interiørmagasin, butikker og våre hjem. Den sorte trenden ser ikke ut til å avta, men derimot fortsette å vokse. Vi på SMEDBO synes at badet skal få være med på denne trenden og lanserer derfor en elegant mattsort versjon av baderomsserien HOUSE. HOUSE er en av våre mest populære og fremgangsrike serier gjennom tidene, og den har fått pryde baderom i hele verden.

 

I den nye sorte HOUSE-serien finnes kroker, håndklering, håndklestang, toalettpapirholder, og reserverullholder i en elegant matt finish. Tannglass, såpekopp, såpedispenser og holderen for toalettbørsten kombinerer det sorte med vakker hvit porselen. På smedbo.no kan du se hele vår nye sorte HOUSE-serie og en mengde baderomstilbehør som hjelper deg med å sette et personlig preg på badet

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Vårens nye produkter fra Smedbo

  Vi i Smedbo er glade for å kunngjøre lanseringen av våre nyeste produkter, med skandinavisk design og funksjonalitet. Denne lanseringen inkluderer en rekke artikler designet for å forbedre komforten og estetikken i alle baderomsrom. Den nye kolleksjonen inkluderer papirkurver, håndkletørkere, dusjstoler og mer, alt som viser Smedbos forpliktelse til innovasjon, stil og holdbarhet.
 • Sommerinspirasjon til badet

  Sommeren er endelig her! Noe som betyr solfylte dager, varme, glede og avslapning. Fantastiske følelser som vanligvis får oss til å føle oss bedre. Vi i Smedbo ønsker å hjelpe deg å oppleve disse følelsene oftere og gjøre dem til en del av hverdagen din.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.