Stikk ut eller bland inn med HOUSE i matt hvit

HOUSE-serien er en av våre mest populære og vellykkede serier gjennom tidene, og den har prydet bad over hele verden. I 2018 ble HOUSE lansert i matt sort, og helt siden den sorte badetrenden tok av, har en mykere motsatt trend boblet under overflaten. I høst utvider Smedbo sitt sortiment med totalt 17 artikler i en matt hvit farge.

– Ideen om å lage HOUSE i matt hvit ble født av at vi ønsket å skape en kontrast til HOUSE i matt svart. Vi ønsket å legge til en farge på HOUSE-familien som har et mykt og foranderlig uttrykk, avhengig av bad og stil, sier Cecilia Ask, Marketing Manager i Smedbo.

 

HOUSE-serien lanserer kroker, håndklering, håndkleholder, toalettpapirholder, toalettbørste med helfarget beholder og reservepapirholder med en silkeaktig hvit overflate. Tannbørsteholderen, såpekoppen og holderen til toalettbørsten kombinerer detaljer i hvitt sammen med deler i frostet glass. Smedbos unike håndklevarmer ‘Treet’ fra DRY-serien og den klassiske dusjkurven DX3001 fra SIDELINE-serien kommer også i den nye fargen.

Mattvit vägghängd duschkorg DX3001 med lavendel ovanpå

– Uten hvitt ville ikke toner og nyanser eksistere, noe som gjør fargen hvit interessant sammen med andre farger. Fordelen med den hvite fargen er at den kan kombineres på en naturlig måte med andre farger fra hele fargespekteret, sier Ola Giertz Product Manager i Smedbo.

Smedbo house i mattvit uppsatt i grått badrum

Når HOUSE i matt hvit plasseres på et helt hvitt bad, gir serien en arkitektonisk følelse på badet. Serien gir deretter rom for resten av interiøret og smelter sofistisk sammen med resten av badets interiør. På et bad med en mørkere grunnfarge, blir kontrastene fremhevet, og serien får deretter skille seg ut og skape effektive silhuetter. Når serien blir plassert sammen med nærliggende nyanser som toner av grått og beige, blir designspråket i stedet edru og mykt. I likhet med en kameleon klarer HOUSE i matt hvit, uansett bad og farger, å skille seg ut både effektivt og sofistisk.

Smedbo house i mattvit uppsatt i ljuslila badrum
 • Sommerinspirasjon til badet

  Sommeren er endelig her! Noe som betyr solfylte dager, varme, glede og avslapning. Fantastiske følelser som vanligvis får oss til å føle oss bedre. Vi i Smedbo ønsker å hjelpe deg å oppleve disse følelsene oftere og gjøre dem til en del av hverdagen din.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • Mattsort i vått og tørt

  Vi starter og avslutter hver dag på badet, derfor føles det naturlig at badet er like estetisk som boligens øvrige rom. Mattsorte detaljer var i starten en trend, men har nå blitt standarden i innredningsverden og på badet.
 • LIVING – Smedbo® lanserer en elegant baderomsserie med fokus på sikkerhet og fleksibilitet

  I Europa har vi en stadig økende populasjon med mennesker over 60 år. Det er en veldig aktiv gruppe med god helse og stor interesse for interiør og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi utviklet vårt nye LIVING care concept var det vårt mål å kunne tilby ulike hjelpemidler på badet som tilfredsstiller disse behovene.