Vårens nye produkter fra Smedbo

Vi i Smedbo er glade for å kunngjøre lanseringen av våre nyeste produkter, med skandinavisk design og funksjonalitet. Denne lanseringen inkluderer en rekke artikler designet for å forbedre komforten og estetikken i alle baderomsrom. Den nye kolleksjonen inkluderer papirkurver, håndkletørkere, dusjstoler og mer, alt som viser Smedbos forpliktelse til innovasjon, stil og holdbarhet.
FB705

Baderomskrakk

Vi presenterer våre baderomskrakk av høyeste kvalitet, ideelle for både dusj- og badebruk. Laget av holdbart plexiglass og tilgjengelig i elegant svart og hvitt, disse stolene er ikke bare funksjonelle, men også legger til et snev av sofistikasjon til enhver baderomsinnredning. Designet med sikkerhet og komfort i tankene, hver stol er utstyrt med solide gummiføtter for sikker plassering.
Artikkelnummer: FB407, FX407

 

Pedalbøtter

Oppdag våre stilige pedalbøtter, tilgjengelige i matt svart eller hvitt. Disse 6-liters bøttene er laget av rustfritt stål med et plastlokk, med en pulverlakkert overflate for holdbarhet. Den myke lukkefunksjonen og den lett å fjerne indre bøtten gjør dem til et praktisk og komfortabelt valg for alle innstillinger.
Artikkelnummer: FB668, FX668

 

Papirkurver

Ideelle for mindre rom eller som en tilleggskurv, disse kompakte søppelkassene er tilgjengelige i polert finish eller klassisk svart. Deres 3-liters kapasitet og plassbesparende design gjør dem til et allsidig tillegg i ethvert hjem eller hotell. Hver kurv inkluderer en avtagbar indre bøtte og kan monteres med en bakplate eller henges på en skapdør.
Artikkelnummer: FB669, FK669

 

Ny hyllemodell

Løft baderomsoppbevaringen din med vår nyeste hyllemodell, som tilbyr en slank og skjult løsning for dusjprodukter. Denne modellen monteres enkelt på en hengeskinne og er tilgjengelig i matt svart, som blander funksjonalitet med moderne estetikk.
Artikkelnummer: DB5020

 

Håndkletørkere

Opplev luksusen av varme håndklær med våre stige-stil håndkletørkere, nå tilgjengelig i en sofistikert matt svart finish. Disse enkle å installere tørkerne har to varmenivåer, overopphetingsbeskyttelse og en ny timerfunksjon, som sikrer at håndklærne dine alltid er klare når du er det.
Artikkelnummer: FB705, FB706, FB722

 

HOME Børstet Nikkel

Forbedre vår populære HOME-serie, den nye finishen i børstet nikkel tilbyr en myk, silkeaktig glans som ikke bare er vakker, men også praktisk. Den diffuse glansen hjelper til med å skjule fingeravtrykk og vannflekker, noe som gjør den til et ideelt valg for baderomsmiljøer. Denne serien har nå 10 artikkelnummer, fra toalettpapirholdere til kroker og wc-børster, alle laget av massiv messing, noe som sikrer både eleganse og holdbarhet.
Til Home Børstet Nikkel

 

Om Smedbo

Smedbo er i forkant av å utvikle høykvalitets baderomstilbehør som kombinerer innovativ design med funksjonalitet. Med fokus på holdbarhet, stil og brukertilfredshet, fortsetter Smedbo å møte de utviklende behovene til våre kunder over hele verden.