10 års garanti på forbrukerkjøp

Våre baderomsserier representerer det ypperste av funksjonell skandinavisk design hva gjelder funksjon og kvalitet. Vi har Skandinavias største tilbehørsprogram, og de mange brede baderomsseriene omfatter alt fra knotter, hengere og speil til elegante wc-børster.

Alle serier er omsorgsfullt utviklet for å tilpasse seg personlige innredningsstiler og ønskemål – alt fra det enkle stramme, til det myke romantiske.

Produksjonen er bygd videre på en stolt håndtverkstradisjon.

Vi tilbyr massiv messing lagd av optimal legering ( blanding ) av kobber og zink, som igjen gir den høyeste kvalitet.

De ulike baderomsseriene finnes i massiv messing med forskjellig overflatebehandling. Du kan for eksempel få den blankpolert, forkrommet eller i mattbørstet krom.
Hver artikkel poleres og beskyttelselakkeres også med en spesialutviklet, høytransparent epoxy lakk. Derfor ser våre produkter fortsatt ut som nye, selv etter flere års bruk.

Alle Smedbos baderomsserier har ti års garanti, untatt DRY håndkletørkere og Outline Lite pedalbøtte, som har fem års garanti. Merk at våre speil med artikkelnummer som begynner med Z ikke har Smedbo’s 10 år garanti. På disse speilene gjelder forbrukerkjøpsloven.

Produktene er enkle å montere, med skjult og sikker feste.

Vi selger til alle deler av verden. Mesteparten av salget skjer i dag i Europa og USA.