dubbelkrok i mässing med vit handduk i modernt svart och vitt badrum

Om Smedbo

Smedbo – baderomstilbehør i verdensklasse

Smedbo ble grunnlagt i 1967, på en tid da etterspørselen etter vakre baderom sakte, men sikkert begynte å vokse frem. Vi på Smedbo forsto allerede den gangen baderommets viktige posisjon i hjemmet. Badet skulle være et rom man trivdes i, samtidig som at det skulle dekke de naturlige behovene.

skisser i blyerts av badrumsdetaljer från smedbo

Ledende produsent av baderomstilbehør i Skandinavia

I dag er Smedbo ledende produsent av baderomstilbehør i Skandinavia og spiller i tillegg en viktig rolle i andre europeiske land og USA. Suksessen er basert på et langt og omfattende utviklingsarbeid som har sikret et høyt kvalitetsnivå, samtidig som at vi verner om det klassiske skandinaviske designet som produktene representerer.

I dag har Smedbo et bredt baderomssortiment med tidløst skandinavisk design. I sortimentet finner du alt fra håndklekroker og toalettpapirholdere til sminkespeil og håndklevarmere. Smedbo utvikler kontinuerlig nytt, funksjonelt og stilrent tilbehør som kan pryde baderommet.

Stilrene produkter i massiv messing

Skultuna Messingsbruk ble grunnlagt i 1607. Det ble startskuddet for en svensk håndverkstradisjon som utnytter messingens unike egenskaper. Smedbo legger stor vekt på materialvalg, form og funksjon, og flesteparten av våre baderomsserier, innredningsdetaljer og produktdeler er laget av massiv messing av høyeste kvalitet. Messing er et slitesterkt materiale som har den store fordelen at det ikke ruster. Takket være det er Smedbo en av få produsenter i bransjen som gir hele 10 års garanti på de fleste av sine produkter.

Sigill 10 year warranty

Våre produkter har 10 års garanti