toalettpappershållare i polerad mässing i blått badrum

Garantier

10 års garanti ved forbrukerkjøp

Smedbos baderomstilbehør er av meget høy kvalitet, og vi har alltid stort fokus på og omhu med materialer, produksjon, form og funksjon.

Alle Smedbos baderomsserier har 10 års garanti, unntatt DRY håndklevarmere og Outline Lite pedalbøtter, som har 5 års garanti. Merk at speil med artikkelnummer som begynner på Z, ikke er omfattet av Smedbos 10-årsgaranti. For disse produktene gjelder aktuelle forbrukerkjøpslover.

Dersom det oppstår en defekt på produktet innenfor garantitiden, påtar vi oss mot fremvisning av kvittering eller annet kjøpsbevis å reparere produktet eller erstatte det mot et likeverdig produkt eller, dersom dette ikke er mulig, å tilbakebetale den summen kunden har betalt for varen.

Kunden skal så snart som mulig etter at den funksjonsmessige defekten er oppdaget, underrette innkjøpsstedet/forhandleren skriftlig om saken. Innkjøpsstedet/forhandleren videreformidler deretter saken til Smedbo. Garantien gjelder bare selve produktet og ikke eventuelle følgeskader som kan oppstå.

Garantien gjelder under forutsetning av at defekten ikke har oppstått på grunn av feilaktig eller unormal bruk fra kundens side. Denne garantien påvirke ikke kundens lovfestede rettigheter.

sigill 10 år garanti ovanpå badrum som är i ofokus