Smedbo lanserer den nye sorte

14 aug, 2019

Nå lanserer vi en ny utgave av den populære serien HOUSE fra SMEDBO. Denne gang har produktene fått en herlig mattsort overflate som fremhever de myke, rene detaljene i HOUSE-seriens klassiske skandinaviske design.

Forskjellen ligger i detaljene

I det siste har sorte detaljer blitt mere synlig i interiørmagasin, butikker og våre hjem. Den sorte trenden ser ikke ut til å avta, men derimot fortsette å vokse.

Vi på SMEDBO synes at badet skal få være med på denne trenden og lanserer derfor en elegant mattsort versjon av baderomsserien HOUSE. HOUSE er en av våre mest populære og fremgangsrike serier gjennom tidene, og den har fått pryde baderom i hele verden.

I den nye sorte HOUSE-serien finnes kroker, håndklering, håndklestang, toalettpapirholder, og reserverullholder i en elegant matt finish. Tannglass, såpekopp, såpedispenser og holderen for toalettbørsten kombinerer det sorte med vakker hvit porselen.

smedbo.no kan du se hele vår nye sorte HOUSE-serie og en mengde baderomstilbehør som hjelper deg med å sette et personlig preg på badet.

 

Utvalgte produkter og nyheter

 • Reisespeil

  Art FB627Sort
 • Dusjkurv

  Art DK3001Polert krom
 • Såpedispenser

  Art HK361Polert krom
 • Toalettpapirholder

  Art HK341Polert krom