arbetsskrivbord med laptop, hörlurar, anteckningsblock, penna

Support & Kontakt

Hva kan vi gjøre for deg?

Her har vi samlet viktig informasjon for å hjelpe deg å finne den rette. Du kan kjøpe våre produkter gjennom vårt store nettverk av forhandlere. Har du spørsmål om et kjøpt produkt, ønsker å foreta en retur eller mot formodning klage på en vare, vennligst kontakt kjøpsstedet i første omgang.

Har du spørsmål, trenger hjelp eller konsultasjon om hvilket produkt som passer for ditt hjem, er du alltid velkommen til å kontakte oss på info@smedbo.no Vi i Smedbo står klare til å hjelpe deg med å svare på spørsmål og bistå med alt knyttet til din bestilling. Det er lettere å legge inn ordrenummeret og varenummeret til det aktuelle produktet.

mattvit tvåldispenser och tandborsglas i frostat glas placerade varsin sida om handfatsblandare

FAQ – vanligste spørsmål og svar

Her har vi samlet de oftest stilte spørsmålene vi får med tilhørende svar. Hvis du fortsatt ikke finner svaret på spørsmålet ditt, hjelper vår kundestøtte gjerne.

tvålpump AK369 monterad på vägg ovanför vask bredvid handduk och sminkborste

Vedlikeholdsinstruksjoner

Er du akkurat som oss interessert i at levetiden til baderomsproduktene dine skal være så lang som mulig? I våre vedlikeholdsinstruksjoner anbefaler vi blant annet hvordan du best rengjør baderomsproduktene avhengig av overflatebehandlingen.

Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Montering

Montering er ikke så vanskelig – hvis du vet hvordan du gjør det. Ta gjerne en titt på våre monteringstips for best resultat!

Smedbo katalog X40 liggandes på grå stenskiva

Brosjyrer og Kataloger

Er du interessert i å bla gjennom en av våre kataloger eller brosjyrer? Her kan du surfe på nett, men også bestille direkte til din postkasse.

vas med kvistar bredvid värmeljus och schampooflaskor på skänk

Reklamasjon

Hvis du mot formodning oppdager en mangel ved produktet du har kjøpt, finner du her informasjon om hvordan du kan gjøre en reklamasjon.