Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Montering

Ulike måter å sette sammen ditt Smedbo-produkt på

Det er forskjellige måter å sette sammen ditt Smedbo-produkt på. Vi har gjort det enkelt for deg, her kan du finne monteringshjelp etter hvordan du monterer ditt Smedbo produkt. Visste du at murstein, som er nesten like hard som betong, fortsatt kan sprekke hvis du borer for nær kanten? Lurer du på hvordan du får limprodukter til å sitte fast? Vet du hva du skal tenke på når du borer i betong, gips eller sponplater? Montering er ikke så vanskelig – hvis du vet hvordan du gjør det. Ta gjerne del i våre monteringstips for best resultat!

Vägghängd rak- och sminkspegel med ram i led-ljus monterad på badrumsvägg

Monteres med skrue

Det er ikke alltid lett å vite hvordan man best borer og skruer opp et produkt på badet. Vi har forenklet prosessen for deg med monteringstips for ulike typer materialer for best resultat!

Smedbo badrumsserie tvålpump och handduksring i house mattsvart med svart hannduk, blå vägg

Monteres med lim

De fleste av Smedbos produkter kan limes sammen med spesiallimet iComposite GlueMix. Velger du å lime et produkt, trenger du ikke bekymre deg for skader på membranen på badet ditt.

självhäftande duschskrapa upphängd i dusch i grått badrum

Montere selvklebende produkter

Har du kjøpt en dusjsnal med selvklebende brakett, eller en selvklebende klokke? For at produktet skal sitte stødig er det viktig at det monteres riktig. Her finner du tydelige instruksjoner for montering av selvklebende produkter.