Smedbo badrumsserie tvålpump och handduksring i house mattsvart med svart hannduk, blå vägg

Montering med lim

Montering med lim – en fleksibel og borfri metode

Bor du i leieforhold eller vil du rett og slett ikke bore i et eksisterende bad? Vi har full forståelse for dette og derfor har vi sørget for at flertallet av produktene våre kan limes sammen med spesiallimet iComposite GlueMix, slik at du ikke trenger å bekymre deg for skader på membranen på badet ditt.

Med iComposite GlueMix får du et trygt og holdbart resultat

De fleste av Smedbos produkter egner seg utmerket til liming. Vi anbefaler at iComposite GlueMix brukes til liming av Smedbo produkter da kombinasjonen er godt testet og vi vet at den gir et godt og holdbart resultat. Vi anbefaler ikke bruk av andre lim da produktene kun er sikkerhetstestet for iComposite GlueMix. Andre lim kan påvirke styrken, utseendet til underlaget og påvirke produktets overflate.

En limpakke er nok til fire monteringsbeslag i standardstørrelse

iComposite GlueMix følger ikke med de limbare produktene, men kjøpes separat, artikkelnummer 6000-10. En pakke med iComposite GlueMix er nok til å lime fire monteringsbeslag i standardstørrelse. Monteringsplatene som følger med produktet kan brukes til montering med skrue eller lim. For dusjkurver og enkeltkroker # 3455 kjøpes egen monteringsplate, varenr F966 eller FB966. Badekarhåndtak, svingbare håndkleholdere og produkter i AIR- og DRY-serien skal ikke limes.

Slik går du frem når du skal montere Smedbo-produkter med lim

  1. Rengjør overflaten nøye.
  2. Rull sammen forpakningen slik at de to komponentene blander seg godt.
  3. Påfør limet jevnt over bakplaten på produktet.
  4. Legg bakplaten mot veggen og hold trykk på den en kort stund. I limforpakningen er det en pappstøtte som kan brukes for å bidra til at produktet holder seg på plass mens limet herder.
  5. La limet herde i minst 4 timer.
Montera med lim

Lätt att montera med iComposite GlueMix

  • Fantastisk hefte
  • Hurtig, herder etter 4 timer
  • Enkel å fjerne uten å skade underlaget